Nieuws

WhatsApp Image 2018-10-10 at 18.37.02 (1).jpeg

Afgelopen dinsdag organiseerden we een borrel voor ZZP'ers in ons netwerk met als onderwerp 'RPA'. Tijdens een algemene introductie van RPA door Frank Mester hebben we laten zien wat Sofbots kunnen en hoe ze werken. 

Ook zijn we kort ingegaan op de RPA selectiecriteria die we gebruiken om een proces te selecteren. Zo kun je vooraf de slaagkans van een goede Sofbot implementatie inschatten en risico's al op voorhand afdekken.
 
Rachid Ben-Laouane heeft in een demonstratie laten zien hoe je een Softbot kan maken die bij Thuisbezorgd inlogt, een pizza selecteert (eventueel ook op laagste prijs) en vervolgens bestelt. Iedereen kon zien, horen en proeven hoe een Sofbot in grote lijnen werkt en waar hij kan worden ingezet. Als kers op de taart (ofwel oregano op de pizza) werden er om 18:30 4 pizza's bezorgd; een erg succesvol en smakelijk resultaat!
 
 
Wil je weten wat RPA (softbots) voor jouw organisatie kan betekenen, of in een co-creatie sessie processen inventariseren en een ranking meegeven op kansrijkheid, bel of mail dan met Frank Mester voor een afspraak.