Nieuws

yolaIn de afgelopen maanden hebben we diverse nieuwe medewerkers voor Robotic Process Automation aangenomen. Yola Versteegh heeft bewust gekozen voor Robotic Process Automation (RPA) als vakgebied en de RPA-specialisten opleiding die MvR Consulting samen met Spring Professional hebben opgezet.

Een 2-jarig traject waarbij jonge professionals allereerst worden opgeleid tot RPA-Developer en daarna aan de slag gaan als RPA-consultant en zich verder gaan ontwikkelen tot RPA-specialist. Een uitdagend traject van werken, ontdekken en leren in een team van consultants en specialisten. Lees het volledige interview met Yola.

Heeft u ook behoefte aan young professionals die al zijn opgeleid tot RPA-Developer en zich komende jaren verder willen blijven ontwikkelen? Dan is onze RPA-specialisten opleiding misschien ook iets voor u. Gemeente Rotterdam, gemeente Huizen en enkele commerciële klanten gingen u al voor. Met voor ieder een maatraject op het gebied van werving en selectie, opleiding en begeleiding. Meer weten? Neem dan contact op met Frank Mester