Nieuws

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 46 niet laden

MvR Consulting organiseert op 20 april haar eerste rondetafelsessie. Het thema dat in deze sessie aan bod komt is ‘De slimme overheid: trends en ontwikkelingen op het gebied van datagestuurd werken’. De middag wordt vervolgens afgesloten met een diner. Is jouw interesse gewekt voor dit onderwerp en wil je graag meediscussiëren en deelnemen aan deze sessie, laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In deze kennissessie zal een klein aantal genodigden in een intieme setting met elkaar brainstormen over datagestuurd werken binnen overheidsorganisaties. Wat kun je met de data? Welke (strategische) voordelen heeft datagestuurd werken? Wat wil het zeggen: sturen op competenties in plaats van op output? Drie gastsprekers zullen vanuit hun eigen expertise deze thema’s belichten waarna er een interactieve sessie plaatsvindt, om samen verder in te gaan op de besproken onderwerpen. De middag zal worden afgesloten met een diner.

De drie gastsprekers van die middag zijn:
Robert Mekking (partner MvR Consulting); Robert neemt de gasten mee in de trends en ontwikkelingen in de samenleving en het effect die deze ontwikkelingen hebben op gemeentes.

Jurgen van de Donk (partner Green Rock consulting); Jurgen zal met zijn tafelgenoten ingaan op de technische oplossingen voor het gebruik van data. Wat kan je doen om bruikbare informatie op te leveren aan gebruikers? 

Janneke Vermeulen (organisatieadviseur) heeft onderzoek gedaan naar de manier waarop datagestuurd werken betekenis krijgt in organisaties. Vanuit haar onderzoek en vanuit haar ervaring bij de gemeente Asten heeft ze geconstateerd dat met name de noodzakelijke verandering in gedrag grote impact heeft. Janneke zal de deelnemers daarom voorzien van praktische handvatten bij de verandering in gedrag. Wat is er voor nodig zodat medewerkers willen en kunnen werken met informatie?

We hebben gekozen voor een persoonlijke insteek. De kennissessie is daarom kleinschalig en wordt bij MvR op kantoor georganiseerd. Daarmee hopen we te bereiken dat we effectiever met de vragen van de deelnemers kunnen omgaan. MvR Consulting wil graag als kennispartner optreden naar onze (toekomstige) klanten. Daarom wordt het diner eveneens aan de ronde tafel genuttigd. 

Klik hier voor het white paper Datagestuurd Werken

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.