Nieuws

roermondOp 8 november ben ik met Frank Mester mee geweest naar de Gemeente Roermond, voor een leuke RPA ochtend. Het begon met een presentatie en inspiratie voor een grotere groep medewerkers van de gemeente, om ze mee te nemen in de ontwikkelingen en te enthousiasmeren voor het gebruik van virtuele medewerkers. Frank vertelde over de mogelijkheden van de inzet van softbots, hoe een robot de organisatie en haar medewerkers kan helpen, welke processen geschikt zijn voor het inzetten van RPA.

Na deze voorzet gingen we verder met een co-creatie sessie met een kleinere groep proceseigenaren. Samen met de proceseigenaren gingen we op zoek naar kansrijke processen voor het opzetten van de RPA pilot. Door de presentatie was iedereen duidelijk al op idee├źn gekomen en hebben we verschillende goede processen in kaart weten te brengen. Uiteindelijk zijn meer dan 10 processen door de eerste screening heengekomen en worden nu door de gemeente nader uitgewerkt. 

Wil je meer weten over wat RPA (Robotic Process Automation) voor jouw organisatie kan betekenen, of ook in een co-creatie sessie processen inventariseren en een ranking meegeven op basis van kansrijkheid, bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak.