Nieuws

Jeroen Backx RPARobotic Process Automation (RPA) is de toekomst… Je hoort het om je heen en het krijgt veel aandacht in de media. Specialisten op dit gebied zijn dan ook schaars in deze arbeidsmarkt. Des te meer reden voor Spring Professional en MvR & Partners  om de krachten te bundelen. En zo is in september van dit jaar een mooie samenwerking ontstaan met de focus om young professionals op te leiden tot RPA-Consultant. Na het behalen van het UiPath Advanced certificaat is onze RPA-collega Jeroen Backx afgelopen week als RPA Developer aan de slag gegaan bij onze klanten de gemeente Huizen en gemeente Woerden. Met kennis van Agile werken, binnenkort een LEAN Green Belt en een afgeronde RPA-praktijkstage, is Jeroen klaar voor het echte werk.

Jeroen zegt hier zelf over: “Het is heel gaaf om te werken aan procesoptimalisatie en automatisering bij klanten. De theoretische (proces)kennis die ik in mijn master heb opgedaan, kan ik in de praktijk brengen als RPA Consultant. Het helder krijgen van een proces in samenwerking met medewerkers en het bouwen van een software robot die het proces vervolgens automatiseert, is afwisselend en uitdagend. Ik kijk uit naar de toekomst!”

In de komende twee jaar gaat Jeroen aan de slag als RPA Consultant bij MvR & Partners maar zal Jeroen daarnaast ook zijn opleiding tot allround RPA-specialist vervolgen. Met aanvullende trainingen die gegeven worden door o.a. UiPath en MvR & Partners bieden we een aantrekkelijk en leuk programma met veel ervaring uit de praktijk. Zo wordt aandacht gegeven aan nieuwe ontwikkelingen rondom RPA, informatiemanagent en IT, maar ook aan Proces Mining, BPM en Chatbot- en spraaktechnologie. Hiermee worden onze RPA consultants ook inzetbaar op trajecten die leiden naar Intelligent Proces Automation. 

Inmiddels zijn ook al vijf andere young professionals gestart met de opleiding. We leiden ze op voor overheidsorganisaties en bedrijven, die werken met UiPath en zelf graag RPA kennis in huis willen hebben. Van harte gefeliciteerd Jeroen, met het behalen van deze mijlpaal in je carrière en van harte welkom in ons team.