Nieuws

Met de keuze voor het LMS van ReCourse introduceert MvR Academy een nieuwe, flexibele en meer uitgebreide mogelijkheid van ‘e-learning’. Voor de klanten van MvR Academy betekent deze toevoeging een verbetering van de mogelijkheden om mensen binnen overheidsorganisaties nog verder op maat te bedienen. Niet alleen op maat gesneden opleidingsmodules, maar ook het toetsen ervan en rapportages over voortgang behoren nu tot de mogelijkheden.

‘Een belangrijke succesfactor in onze aanpak is de aandacht voor het opleiden en motiveren van mensen’, stelt Meike Mulder, partner bij MvR. ‘Die aanpak wordt gewaardeerd. Dat merken we steeds weer bij onze klanten. Het nieuwe platform van MvR Academy gaat verder dan het ‘klassieke e-learning’. Het wordt niet alleen gebruikt voor trainingen maar ook voor het toetsen van medewerkers die wij opleiden. Daarnaast kunnen wij met dit platform ook uitgebreide rapportages samenstellen. Daardoor wordt ook het effect van de trainingen duidelijk en welke vervolgstappen er binnen de organisatie nog moeten worden genomen.”

Pieter Zandee, managing partner van ReCourse, vult aan: “MvR Academy gaat gebruik maken van de techniek van ReCourse LMS en zal het LMS vullen met eigen opleidingen en toetsen. Belangrijk is, dat zij zelf de leerstof toevoegen inclusief plaatjes en video’s.’ Door het aanbieden van ‘op maat gesneden’ opleidingen en selectieve vervolgopleidingen is de unieke geïntegreerde rapportagemodule erg belangrijk voor het management van de klanten van MvR. Zowel ReCourse als MvR hebben veel ervaring binnen de (lokale) overheid. Kennis van de overheidsmarkt is voor beide partners van doorslaggevend belang geweest om deze overeenkomst te sluiten. Maar ook de aandacht voor informatieveiligheid en informatiebewustzijn. De mogelijkheden van het LMS sluiten daar volledig op aan.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.