Visie, missie en kernwaarden

MvR & Partners is als allerbeste in staat om de overheid door digitalisering effici├źnter te laten werken. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Wij zijn ambitieus, zeer klantgericht en leveren samen de beste kwaliteit binnen dit domein. Wij staan bekend als een professionele overheidsexpert, die het lef heeft om samen met onze klanten te innoveren.

Missie 

Onze missie is om organisaties beter te laten werken door digitalisering en ze hierdoor dichter bij de klanten te brengen. Door de mens centraal te stellen in digitaliseringstrajecten is draagvlak voor verandering eenvoudiger te verkrijgen en worden implementaties van nieuwe systemen makkelijker en effectiever. Hiermee helpen wij organisaties verder in efficiency, effectiviteit en klantbeoordeling.  

Groeiambitie

Het is ons doel om het hoogst gewaardeerde adviesbureau voor digitalisering in de overheid te worden. Om dat doel te bereiken hebben we de ambitie om in de komende 5 jaar door te groeien tot 100 consultants rondom de 5 thema's waar we actief zijn. Op deze expertisegebieden willen we ook "leidend" zijn als het gaat om visie en oplossingen. 

Om de kennis van onze consultants op peil te houden, wordt er binnen MvR veel aandacht besteed aan opleiding en training. Zo zijn er elke maand verplichte kennisbijeenkomsten en worden ook regelmatig onderzoeken uitgevoerd voor eigen rekening en risico. Op deze manier kunnen wij klanten optimaal adviseren over nieuwe ontwikkelingen. Zo zorgen we ervoor dat we op elk expertisegebied een kennisvoorsprong hebben. 

Mensen met lef en ambitie, die zich als geen ander weten te verplaatsen in de wensen en behoeften van de klant. Herken jij jezelf in dit profiel? Kijk dan eens bij onze vacatures en ontdek of werken bij MvR & Partners iets voor jou is.

Thema's 

MvR werkt met thema's waar kennis wordt opgebouwd. Medewerkers worden bij de ontwikkeling en evaluatie van methodieken die gebruikt worden geholpen om klanten te voorzien van een beproefde en bewezen effectieve aanpak van een onderzoeks- of implemenatietraject. Bovendien krijgen medewerkers via een duidelijk ontwikkelingspad ruimte om zich te ontwikkelen van (junior)consultant tot senior of principal consultant. Ook tijdens opdrachten meten en evalueren wij altijd de opdracht en kunt u als klant ook een oordeel geven over de prestaties van MvR en onze consultants. 

Consultants van MvR hebben ook een stem in het accepteren van opdrachten en bepalen in grote mate hun eigen toekomst. MvR hecht aan openheid en transparantie en geeft consultants veel verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd is de MvR-cultuur er op gericht elkaar intern te helpen en gevraagd of ongevraagd te adviseren bij belangrijke vraagstukken. Zo staat een consultant nooit alleen. 

Onze kernwaarden vormen in onze organisatie de basis voor hoe we met elkaar werken en hoe we omgaan met de klant. Voor onze klanten is belangrijk te weten dat we onze klant altijd centraal stellen en wij met een grote mate van professionaliteit en integriteit onze werkzaamheden uitvoeren. U mag erop vertrouwen dat onze consultants beschikken over de juiste expertise om een opdracht naar tevredenheid uit te voeren.

Onze 5 kernwaarden 

Vrijheid: Je gaat professioneel en volwassen om met vrijheid in je werk en weet de balans te vinden tussen excellente dienstverlening en een gezonde priv├ęsituatie.
Flexibiliteit: Je stelt je altijd flexibel op en weet wanneer je anderen moet betrekken. Je doet er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken. 
Klantgerichtheid: Je verdiept je in hem, kent zijn uitdagingen en lost deze voor hem op. Excellente dienstverlening is jouw primaire drijfveer!
Verantwoordelijkheid: Jijzelf en niemand anders is verantwoordelijk voor het resultaat van je werk en je eigen groei. Afspraak is afspraak!
Openheid: Je bent altijd toegankelijk en oprecht in je doen en laten, ongeacht de consequenties.