Events

Robert Mekking neemt ons mee naar de nabije toekomst, waarbij de Virtual Workforce is toegetreden tot uw organisatie. Wat is dat? Zo’n digitale assistent? Wat kun je ermee en wat is ervoor nodig om jouw organisatie goed voor te bereiden op de komst van je digitale collega? Hoe snel gaat het? Wat betekent dit voor ons werk? Laat je inspireren en discussieer mee over privacy, werkgelegenheid en digitale vaardigheid!

Deze online bijeenkomst is bestemd voor directie-leden die verantwoordelijk zijn voor personeelsbeleid of bedrijfsvoering, leidinggevenden bij de overheid en in het bedrijfsleven die te maken hebben met de inzet van digitale werknemers of zich daarop willen voorbereiden. Deelname is gratis. Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

MvR & Partners is specialist in Intelligent Process Automation. We helpen klanten met het implementeren en gebruik van nieuwe technologie en leren ze het ook om het zelf te doen en te embedden in de eigen organisatie. Tegelijk adviseren wij organisatie ook over de mens- en veranderkant van de invoering van robotisering. Met strategisch advies en een concrete aanpak. 

24 November 2020

13.30u - 15.00u

Aansluitend is er ruimte voor vragen en discussie.

Meer informatie over de recente studie van het World Economic Forum over Robotisering.