Events

Op 3 november organiseren wij onze Intelligent Process Automation klantendag. Op deze dag informeren we al onze klanten over de nieuwste ontwikkelingen rondom Intelligent Process Automation, de nieuwe features in UiPath en een aantal leuke cases bij onze klanten. De bijeenkomst is dit keer geheel digitaal en toegankelijk voor iedereen die klant is bij MvR & Partners of in een offertetraject zit voor één van onze Intelligent Process Automation diensten (RPA). 

De bijeenkomst start om 14.00u en duurt tot ca. 16.15u:

14.00u Welkom, terugblik 2020 en vooruitkijken naar 2021 - Frank Mester

Met inzet van Document Understanding, Machine Learning, Converstational AI en Processmining maken we onze digitale assistenten slimmer en autonomer. We staan daarmee nog maar aan de vooravond van een nieuwe digitale revolutie. Hoe bereidt u zich voor?

14.10u Nieuwe ontwikkelingen rondom UiPath - Johans Brink

Johans en enkele andere collega's zullen u meenemen in de nieuwe features binnen UiPath en daarbuiten die uw werk eenvoudiger zullen maken of geheel nieuwe toepassingen mogelijk maken. 

14.30u Klantcases

We hebben 2 klanten gevraagd om ervaringen te delen. 

1. Jorden Wessels, Functioneel beheerder RPA bij gemeente Rheden
Gemeente Rheden is al langer bezig met met RPA en heeft recent het Woonplaatsbeginsel gerobotiseerd. Een simpel proces dat in elke gemeente wordt uitgevoerd. Jorden neemt ons mee in het hoe en waarom van de keuze voor dit proces en de aanpak die is gehanteerd. 

2. Mauro Pravisani, Productowner RPA bji Allinq
Allinq is 2 jaar geleden gestart met RPA. Na de pilot is begin 2019 gekozen voor een opschaling met als doel om in het eerste jaar 25 digitale assistenten in productie te hebben en een start te maken met inrichten van het CoE. Vanaf zomer 2020 is Allinq volledig zelfvoorzienend als het gaat om processen ophalen, digitale assistenten maken en beheren. Mauro is vanaf dag 1 betrokken geweest en gaat ons meenemen in het proces van opschaling dat doorlopen is. 

Pauze 15.10 - 15.20u

15.20u Inspiratiesessie - Robert Mekking

We laten u enkele nieuwe toepassingen zien die u zullen inspireren. Over de digitale workforce, autonome en zelflerende digitale collega's en nog veel meer. Een blik in de toekomst en de organisatie van morgen. 

16.00u Afsluiting en wvttk.

Voor vragen of informatie over deze bijeenkomst kunt u zich wenden tot Frank Mester.

 

Aanmelden voor dit event

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer