Events

De wereld staat voor een nieuwe revolutie, waarbij robots hun intrede zullen doen op werkvloer. Fysieke robots maar vooral ook digitale assistenten die zelfstandig processen kunnen uitvoeren, adviezen geven en met klanten communiceren. Of als digitale assistent van medewerkers administratieve taken overnemen. Een zeer interessante toepassing is de digitale DIV assistent, die u helpt in uw dagelijks werk. 

Met de inzet van Robotic Process Automation (RPA), hebben wij een digitale DIV assistent ontwikkeld. Deze digitale DIV assistent kan poststukken herkennen, maar ook kijken of een document hoort bij een bestaande systeem en deze op de juiste wijze inboeken.Maar hoe zet u deze digitale DIV assistent in, hoe kunt deze trainen en verbeteren en welke rol houdt u zelf in het proces. 

Onze Masterclass "Help ik krijg een digitale DIV assistent als collega" heeft veel teweeg gebracht. Leuke vragen en berichten achteraf. Heb je de Masterclass gemist, dan bieden we deze ook aan als inhouse inspiratiesessie "Welke toegevoegde waarde heeft een digital workforce in jouw organisatie of bedrijf"? Voor directie en C-level hebben we een speciale strategische sessie over het belang van de digital workforce. Voor meer informatie neem dan contact op met Frank Mester