Events

Robotisering MvR Email banner

Ook dit jaar zal MvR & Partners als founding father van het congres Robotisering in de Overheid weer acte de presence geven. In de eerste editie vorig jaar zagen we vooral overheidsorganisaties die net begonnen met Robotic Process Automation (RPA). Op dit moment zijn er meer overheidsorganisaties die na een geslaagde pilot in productie zijn gegaan met virtuele medewerkers. In verband met de COVID-richtlijnen hebben we besloten het congres te verplaatsen naar 20 april 2021

Een groot aantal organisaties is flink aan het opschalen, met ambities voor vele tientallen nieuwe softbots per jaar. Medewerkers worden opgeleid in RPA, zodat beheerwerk en het maken van nieuwe softbots in eigen beheer kan gaan plaatsvinden. Maar ook steeds meer meer geschoolde RPA-developers van onze samenwerking met Spring Professionals vinden hun weg naar UiPath klanten. Met nieuwe successen om te melden maar ook lessons learned die weer interessant zijn voor overheidsorganisaties die net begonnen zijn met RPA. Het belooft dus weer een interesssant congres te worden. 

Een andere trend is de verdere integratie van RPA met andere technologische vernieuwingen, zoals process mining, chat- en spraaktechnologie, maar ook IOT. Hoe kan je nieuwe innovaties in de organisatie goed laten landen? En hoe borg je beheer? Maar ook hoe werken ze samen om te komen tot die gewenste brede digitale transitie in de organisatie. Hoe neem je mensen mee in deze snel veranderende wereld? Verbreding van het CoE RPA tot een CoE Business, Intelligent of Advanced Process Automation ligt dan bijvoorbeeld voor de hand. Maar hoe maak je die keuze en wat betekent dat voor de organisatie?

Aanmelden kan nu al en de call for papers is al geopend.

Datum: 3 november 2020
Locatie: Media Plaza - Jaarbeurs Utrecht
Website: www.robotiseringindeoverheid.nl