Events

MvR & Partners staat voor de dienstverlening, maar ook voor verbinden, kennisdelen en netwerken. Vandaar dat wij regelmatig interactieve workshops organiseren voor klanten in samenwerking met onze Academy. In het kader van kennisdelen tussen klanten organiseren wij voor onze klanten werkbezoeken aan andere klanten die iets bijzonders hebben gedaan en deze kennis willen delen. 

Onze events staan in het teken van trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering die de overheid en haar klanten dichter bij elkaar brengen. Met actuele onderwerpen en inzichten in nieuwe ontwikkelingen die voor uw organisatie van belang worden. Onze events inspireren en bieden u een unieke kans om in een omgeving van gelijkgestemden uw mening te toetsen en aan te scherpen. 

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van onze events, volg MvR & Partners op Linkedin en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of vraag één van onze consultans of accountmanagers om meer informatie.

Afgelopen november heeft MvR & Partners een geslaagde kennismakingsbijeenkomst gehad waarbij we leuke en professionele zzp’ers aan ons hebben kunnen binden en potentiele nieuwe vaste medewerkers hebben gesproken. Doordat MvR & Partners nog steeds hard groeit zoeken wij consultants digitaal werken en business intelligence, met ervaring die zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren en met belangstelling en kennis op het gebied van Digitaal- en Zaakgericht Werken, Datagestuurd Werken en e-Dienstverlening. Daarnaast hebben wij dus een flexibele schil met ervaren zzp'ers die wij kunnen inzetten op opdrachten als (technisch) projectleider, consultant, functioneel beheerder en voor adviesopdrachten waar domein kennis gevraagd wordt op het gebied van publiekszaken, sociaal en omgevingswet. Voor de flexibele schil zijn wij ook nog steeds op zoek naar specialisten die met onze visie op één lijn liggen en opdrachten namens ons zorgvuldig en goed kunnen uitvoeren.

Lees meer...

Hoe kan je als overheidsinstelling slim gebruik maken van data die beschikbaar is? Waar begin je? En waar moet je rekening mee houden? Dit zijn vragen die velen van ons bezig houden. Voor het beantwoorden van deze vragen kunnen we van elkaar leren. Daarom organiseert MvR & Partners voor haar relaties een werkbezoek aan het datalab van de Sociale Verzekeringsbank.

De Sociale Verzekeringsbank heeft een datalab opgericht, waar specialisten met gebruik van data informatievraagstukken uit de organisatie oplossen. Projectleden van de SVB vertellen ons hier graag meer over. Tijdens het werkbezoek spreken we de verantwoordelijken, horen we de achtergronden en is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Lees meer...

MvR & Partners groeit op dit moment hard. Op dit moment zoeken wij consultants digitaal werken en business intelligence, met ervaring die zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren en met belangstelling en kennis op het gebied van Digitaal- en Zaakgericht Werken, Datagestuurd Werken en e-Dienstverlening. Daarnaast hebben wij een flexibele schil met ervaren zzp'ers die wij kunnen inzetten op opdrachten als (technisch) projectleider, consultant, functioneel beheerder en voor adviesopdrachten waar domein kennis gevraagd wordt op het gebied van publiekszaken, sociaal en omgevingswet. 

Lees meer...