Klantcases

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 402 niet laden

De gemeente Utrecht heeft digitaal samenwerken ingevoerd op basis van Alfresco Share. MvR Consulting is aangetrokken om gemeentebreed trainingen te verzorgen als onderdeel van het implementatietraject. Het doel van de trainingen is om medewerkers bewust te maken van de verandering die deze samenwerkingsomgeving met zich meebrengt.

De trainingen zijn uitgevoerd aan de hand van een leerspel dat ontwikkeld is door MvR Consulting. De training is opgebouwd uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte. Door middel van het spel maken de medewerkers op een interactieve manier kennis met de samenwerkingsomgeving. Hierdoor krijgen zij inzicht in de functionaliteiten en wat het voor hun eigen werkzaamheden betekent. Ter aanvulling op de trainingen is er een E-learning ontwikkeld binnen de samenwerkingsomgeving die medewerkers als naslagwerk kunnen raadplegen.

Op dit moment heeft bijna de gehele organisatie deel genomen aan de training en worden de laatste medewerkers nog getraind. De deelnemers waren erg enthousiast over de wijze waarop de trainingen zijn vormgegeven.