Klantcases

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 402 niet laden

Net als veel andere gemeente is de gemeente Hardinxveld-Giessendam bezig met de gemeentebrede invoering van Zaakgericht Werken. Als onderdeel van deze verandering is het nodig om de organisatie bewust te maken van de aanstaande verandering door het inzetten van trainingen.

De trainingen zijn een cruciaal onderdeel als randvoorwaarde voor een succesvolle implementatie van zaakgericht werken binnen de organisatie. De gemeente heeft ervoor gekozen om de trainingen door MvR Consulting te laten uitvoeren.

MvR Consulting is gevraagd bij de trainingen aan de medewerkers uit te leggen waarom er is gekozen om zaakgericht te werken en wat het hén oplevert. Vooraf aan de trainingen heeft MvR Consulting met het strategisch MT het concept en de voordelen van zaakgericht werken doorgenomen, met een gecommitteerd management tot gevolg.

Na de commitment van het MT heeft MvR Consulting een interactieve workshop gegeven aan een aantal medewerkers die de rest van de organisatie zullen meenemen in de verandering. De gemeentebrede trainingen zijn vervolgens gegeven aan alle medewerkers om daarna live te kunnen gaan!