Informatiemanagement

Hoe krijg je mensen mee in digitaliseren?  Nieuwe kennis en technologie zet onze wereld op zijn kop. We staan aan de vooravond van een nieuwe revolutie, digitalisatie 2.0. Hoewel Nederland in de kopgroep zit op het gebied van digitalisering, valt er nog grote winst te halen in het benutten van de voordelen van digitalisering. Graag gaat MvR & Partners met u hierover in gesprek.   

Als organisatie wil je mee in de digitale transformatie. Maar kun je ook mee? Veel managers houden de boot nog even af. De grootste rem op digitaal werken zijn de organisaties zelf. In een zware commerciële markt wordt je dan genadeloos afgestraft door de concurrentie. Maar wat als die urgentie er niet is? Uw medewerkers zijn niet altijd klaar voor een volgende verandering. De culturele weerstand doorbreken is het eigenlijke succes van digitaliseren.   

Wij helpen u om digitaliseringstrajecten tot een succes te maken. Digitaliseren is geen ICT-traject maar een organisatieverandering. Er worden andere vaardigheden van de medewerker gevraagd. Onze methode is om medewerkers optimaal te betrekken in de te nemen digitale reis. We maken ze bewust van de nieuwe manier van werken. Zo halen we barrières weg. Het technisch digitaliseren van de bedrijfsprocessen is niet zo moeilijk, een succesvolle transformatie door te gaan des te meer. Wij kijken graag samen met u hoe we uw organisatie beter kunnen laten functioneren dankzij digitalisering.