Wij zijn MvR Consulting

Wij zijn als allerbeste in staat om de overheid digitaal vaardig te maken. Zo laten we de overheid efficiënter werken waardoor er meer ruimte komt voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Om onze visie te realiseren is samenwerken de basis. Door lef te tonen helpen we klanten verbeteringen voor elkaar te krijgen. MvR Consulting wordt door haar klanten gezien als een innovatief adviesbureau. Een overheidsexpert die kwaliteit levert en altijd OTACE* is.

(we werken landelijk, dus je werkt deels vanuit huis, regelmatig op ons fijne kantoor in Maarssen/Utrecht en zult regelmatig on-the-road zijn, 32-40 u/wk)

We hebben verfrissende ideeën over slimmer werken en de rol van technologie en elegante processen daarin. Daarmee maken gemeenten en andere (lokale) overheden stevige progressie in servicegerichtheid, effectiviteit en efficiency. We doen niet aan koude acquisitie en harde sales, wél aan relaties opbouwen en lauwe/warme leads creëren en opvolgen. Écht een wereld waarin jij je (verder) wilt bekwamen? Dan leren we je graag de kneepjes van het relatiebeheer-vak binnen de lokale overheid.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager werk je intensief samen met de huidige Senior Accountmanager. In eerste instantie zul je een deel van haar contacten overnemen en vervolgens planmatig werken aan het verder uitbreiden en verdiepen van jouw netwerk binnen kleine en middelgrote gemeenten, waterschappen en andere (lokale) overheden.

We bieden prospects en opdrachtgevers innovatieve, technologische oplossingen en slimme processen om sneller, beter, efficiënter en servicegerichter te werken. Daarmee kunnen ze hun ‘klanten’ (burgers, bedrijven en andere overheidsinstellingen) beter bedienen. Na een quickscan, gaan we met de klant aan de slag met bijvoorbeeld  ‘Digitaal samenwerken’,  ‘Datagedreven werken’ of het ‘opstellen en beheren van Toepasbare Regels’.  Wij hanteren een mensgerichte aanpak met trainingen, serious gaming en practica, waarmee we medewerkers bewust maken van de toepassingen en het nut van digitaal werken. Ook worden hun vaardigheden om op effectieve wijze gebruik te maken van de digitale systemen vergroot. Voorbeelden van serious gaming zijn een escape room, een Monopolyspel en een pubquiz. Laagdrempelig en leuk om te doen, maar ook de ideale vormen om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen.

Fijn is dat prospects en opdrachtgevers vaak echt zitten te wachten op onze oplossingen en dat onze dienstverlening ze helpt om de gewenste stappen, en soms meer dan dat, te maken. Dat resulteert in tevreden klanten en mooie cases en referenties die we kunnen inzetten om ook elders aan de slag te gaan.

En verder:

 • Je draagt zorg voor de projectadministratie: van het inrichten van de projecten in ons systeem tot en met het plannen van de consultants in ons planbord;
 • Je ondersteunt de accountmanager bij de follow up van leads, kansen en het schrijven van offertes;
 • Je draagt bij aan het vinden van nieuwe collega’s;
 • Je initieert het verkoopproces door het inschrijven op marktvragen en aanbestedingen via tussenpersonen en via gepubliceerde aanvragen op inhuurdesks.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, gedreven nieuwe collega met de ambitie om een kei in relatiemanagement en warme sales te worden. Niet bang om de telefoon te pakken, communicatief vaardig en administratief goed onderlegd. Als (redelijk) beginnend Accountmanager vervul je een spin-in-het-web-functie en ben je een onmisbare schakel tussen onze klanten en onze ambitieuze consultants. Samen met jouw collega’s draag je bij aan het succes van de organisatie.

Wat we graag zien:

 • Klantgerichtheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid;
 • Je voelt je thuis in een klantgerichte en soms ook hectische omgeving waarin je snel schakelt, bent een teamplayer en dienstverlenend ingesteld;
 • Een kritische blik kenmerkt jou en je bent zorgvuldig;
 • Je grijpt niet alleen de kansen die voorbijkomen, maar creëert ze zelf ook;
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van commerciële economie of vergelijkbaar, of hebt in ieder geval hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt 0-3 jaar werkervaring in soortgelijke rol óf een goed verhaal waarom deze baan hélemaal bij jou past;
 • Je bent proactief en kan goed en foutloos communiceren;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in het midden van het land.

Wie zijn wij?

MvR Consulting is thoughtleader op het gebied van digitalisering en slim inrichten van processen bij lokale overheden. Maar daarnaast zijn we óók een ‘warme club’, met veel aandacht voor teamontwikkeling, collegialiteit en samen nóg beter worden.

Onze kernwaarden zijn: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Dit betekent dat we veel van je verwachten. We werken soms heel hard en soms hebben we tijd over. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid.

Wij bieden jou

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • De mogelijkheid tot een snelle carrièregroei;
 • Een informele werksfeer binnen een team van gemotiveerde en gezellige collega’s;
 • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van je persoonlijke kennis en vaardigheden;
 • Alle voorzieningen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken, met als thuisbasis een moderne en ruime werkplek in Maarsen;
 • Toegang tot ‘Jong MvR’, waarbij veel sociale activiteiten worden georganiseerd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak en een goede mobiliteitsregeling.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Accountmanager bij MvR Consulting? En spreken onze aanpak, dienstverlening, klantenkring en cultuur je aan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier.

Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Karlijn Roedelof (Senior Accountmanager) via telefoonnummer 06-22973900. Wil je een keer sparren over ‘een dag uit het leven van een Accountmanager’? Dat kan! Hiervoor kan je, vanaf 23 augustus weer, terecht bij Karlijn.

{rsform 3}