Wij zijn MvR Consulting

Wij zijn als allerbeste in staat om de overheid digitaal vaardig te maken. Zo laten we de overheid efficiënter werken waardoor er meer ruimte komt voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Om onze visie te realiseren is samenwerken de basis. Door lef te tonen helpen we klanten verbeteringen voor elkaar te krijgen. MvR Consulting wordt door haar klanten gezien als een innovatief adviesbureau. Een overheidsexpert die kwaliteit levert en altijd OTACE* is.

Ben jij een ondernemende adviseur op het gebied van digitale transformatie? Dan ben je bij MvR Consulting aan het goede adres!

Ben jij op zoek naar uitdagende projecten op het gebied van zaakgericht werken, datagedreven werken en digitalisering binnen de lokale overheid? Dan bieden wij jou een uitdagende functie als adviseur binnen een leuke groep consultants en bouw je mee aan onze groei om de (lokale) overheid te begeleiden bij hun digitale transformaties.

 

Wie ben jij?

Je wordt gedreven door het bereiken van resultaten die bij jouw opdracht(gever) echt het verschil maken. Je vervult een rol als projectleider en/of begeleider op het gebied van zaakgericht werken, datagedreven werken en digivaardigheid. Je weet hoe digitalisering de dienstverlening beter kan maken, en ook wat voor impact dit heeft op de organisatie van je opdracht. En, je kan ook ingezet worden als adviseur voor interessante adviestrajecten waarin je een opdrachtgever goede en uitvoerbare handvatten geeft.

MvR Consulting richt zich op het begeleiden van overheidsinstanties zoals gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten bij hun digitale verandertrajecten. Hierbij maken wij gebruik van nieuwe werk- en leervormen zoals spelvormen, practica, trainingen, etc. Onze passie is het bereiken van resultaat bij de klant door middel van creatieve en/of doeltreffende methodes. MvR Consulting verbindt haar succesvolle aanpak met haar kennis op het gebied van de Fysieke Leefomgeving, Digitale Transformatie en Robotisering (IPA).

Als consultant digitale transformatie is digitaal werken je tweede natuur. Je brengt dit met enthousiasme over op anderen. Je komt niet met doorsnee oplossingen maar met verfrissende ideeën waarmee je de verwachtingen van je klant overtreft. Daarnaast signaleer je kansen en weet je deze door te vertalen naar opdrachten.

 

Wat kan jij?

Als consultant bij MvR Consulting is geen dag hetzelfde. Je wordt ingezet bij één of meerdere opdrachtgevers. Als projectleider of adviseur zorg je voor het uitvoeren van je opdrachten voor onze klanten. Je hebt de vrijheid om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren en je kunt altijd terugvallen op een coach of ervaren consultant. Je wordt gemotiveerd en uitgedaagd op je kunnen, je ontwikkeling en je resultaten.

Je stelt je ondernemend en leergierig op. Je weet dit om te zetten naar een bijdrage voor de klant en MvR Consulting. Je hebt de gave om goed te luisteren, te reflecteren en door te vragen op diverse niveaus. Je hebt voldoende ervaring met projecten en het samenwerken met medewerkers van verschillende disciplines. En, je hebt belangstelling voor de inhoudelijke kant van projecten en bent gedreven om bij te dragen aan de doelen van je opdrachtgever en de groei van je collega's en MvR Consulting.


Wie zijn wij?

Je komt terecht bij de groep (Center of Excellence) Digitale Transformatie van MvR Consulting. Een team van 8 adviseurs die jouw collega’s zijn en die inhoudelijk en persoonlijk voor je klaar staan. Je werkt regelmatig samen met medewerkers die zich bezighouden met de Omgevingswet (Fysieke Leefomgeving) en Robotisering (IPA).  Zo combineren wij inhoudelijke vakkennis met diverse digitale instrumenten om iedere klant te voorzien van werkende oplossingen.

Als adviseur word je betrokken bij diverse opdrachten. Een paar voorbeelden:

 • Invoering van een informatiesysteem zoals een zaaksysteem of VTH-applicatie
 • Ontwikkelen van een visie, strategie, plan voor een datagedreven organisatie
 • Trainen van medewerkers op het gebied van data- of digitale vaardigheden
 • Onderzoek naar de digivaardigheid van een afdeling of organisatie
 • Het uitvoeren van een training, escape room of data practicum

Voor uitbreiding van onze groep Digitale Transformatie zijn wij op zoek naar ambitieuze, leergierige en ondernemende junior en medior consultants.


Wat is jouw profiel?

We kijken vooral naar jouw persoonlijkheid. Als ideale kandidaat beschik je over de volgende wensen:

 • Je bent gedreven om onze opdrachtgevers verder te helpen op het gebied van digitale transformatie. Zowel inhoudelijk als op het gebied van vaardigheden. Aantoonbare ervaring op het gebied van zaakgericht werken, datagedreven werken en/of digivaardigheid is een pré.
 • Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar ervaring op het gebied van zaakgericht werken, data en/of digitalisering bij een overheidsorganisatie. Een specialisatie in data, technologie en/of digitale vaardigheden is een pré.
 • Je vertelt enthousiast op het gebied van digitalisering en datagedreven werken en dit is aanstekelijk voor anderen. Zowel op de werkvloer als bij leidinggevenden.
 • Je weet hoe je een project moet aanpakken. En weet wat de impact is op de medewerker. Je weet hen te helpen, begeleiden en adviseren.
 • Je bent ondernemend, actief, enthousiast, scherp, analytisch, leergierig, werkt zelfstandig en zoekt de samenwerking op.
 • Je bent in staat om verandertrajecten tot een succes te brengen, hebt oog voor sociale processen en hebt affiniteit met de doelen van je opdracht(gever).

 

Onze cultuur

Bij MvR Consulting werken we volgens onze kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Dit betekent dat we veel van je verwachten. We werken soms heel hard en soms hebben we tijd over. Dit hangt samen met het adviesvak en jij excelleert in dergelijke omstandigheden. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je opdrachten. Daar staat tegenover dat je snel kunt groeien binnen de organisatie.

 

Wij bieden jou…

 • Een team waarin leren, ontwikkelen en samenwerken centraal staat.
 • Diversiteit aan opdrachten waardoor je snel kunt leren en groeien, en ziet waar je bijdraagt.
 • Een informele werksfeer binnen een team van gemotiveerde en gezellige collega’s.
 • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van kennis en vaardigheden, onder andere in de vorm van maandelijkse kennissessies en (online) trainingen.
 • Toegang tot ‘Jong MvR’, waarbij veel sociale activiteiten worden georganiseerd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak en een goede mobiliteitsregeling.

 

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als adviseur bij MvR Consulting? En spreken onze opdrachten en cultuur je aan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier.

Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Karlijn Roedelof via telefoonnummer 06-22973900. Wil je een keer sparren over een ‘dagje uit het leven van een MvR adviseur? Dat kan! Hiervoor kan je ook terecht bij Karlijn.

 

{rsform 3}