Wij zijn MvR Consulting

Wij zijn als allerbeste in staat om de overheid digitaal vaardig te maken. Zo laten we de overheid efficiënter werken waardoor er meer ruimte komt voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Om onze visie te realiseren is samenwerken de basis. Door lef te tonen helpen we klanten verbeteringen voor elkaar te krijgen. MvR Consulting wordt door haar klanten gezien als een innovatief adviesbureau. Een overheidsexpert die kwaliteit levert en altijd OTACE* is.

Dat werken met systemen in 2020 hoort bij het werk in overheidsorganisaties vindt niemand gek. De tijd dat we alles op papier werken, ligt gelukkig ver achter ons. Wat wél gek is, is dat we zoveel handwerk nodig hebben om met die systemen te werken. Hoogopgeleide medewerkers worden ingezet om administratieve handelingen uit te voeren, in plaats van hun tijd te besteden aan de klant. Los van het feit dat dat geen leuk werk is, gaat het in de praktijk ook vaak niet goed. Het systeem wordt omzeild, documenten staan op de c-schijf, registraties zijn onjuist en onvolledig. Met alle gevolgen van dien.

 

gratis workshop VTH assistentDit kan volgens ons nu anders met de inzet van digitale assistenten die de routinematige handelingen uit handen nemen. Daardoor kan de professional zich meer richten op de kwaliteit van de dienstverlening. We zien deze mogelijkheden in de volle breedte van het zaakgericht werken en dus ook bij het afhandelen van processen in het VTH domein.

Deze bijeenkomst is bestemd voor iedereen die werkzaam is in het VTH domein maar ook die te maken hebben met Zaakgericht Werken. Deelname is gratis, aanmelden kan via onderstaand formulier. Ook interessant is onze whitepaper over dit onderwerp. 

Tijdstip: 8 december van 13 - 14u. 

Een uitnodiging via teams wordt later toegestuurd. 

 

Aanmelden voor dit event

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer