Wij zijn MvR Consulting

Wij zijn als allerbeste in staat om de overheid digitaal vaardig te maken. Zo laten we de overheid efficiënter werken waardoor er meer ruimte komt voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Om onze visie te realiseren is samenwerken de basis. Door lef te tonen helpen we klanten verbeteringen voor elkaar te krijgen. MvR Consulting wordt door haar klanten gezien als een innovatief adviesbureau. Een overheidsexpert die kwaliteit levert en altijd OTACE* is.

 MvR Consulting biedt oplossingen voor een van de grootste hoofdpijndossiers voor gemeenten en andere overheidsdiensten: de nieuwe Omgevingswet. Als thought leader op het gebied van de implementatie van deze radicaal andere werkwijze omtrent vergunningen en aanpalende regelgeving, helpen we overheden hun processen, systemen en medewerkers voor te bereiden op 1 juli 2022. Bouw verder mee aan onze bloeiende praktijk.

Wat ga je doen?

Als Senior Consultant Omgevingswet werk je bij de rijksoverheid, provincies, waterschappen, gemeenten, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s aan de implementatie van de Omgevingswet. Je hebt daarbij veel vrijheid om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren.

Je voert Quickscans en Fit Gap-analyses uit, coördineert aanbestedingen, begeleidt systeemimplementaties en adviseert management en projectgroepen. Daarbij signaleer je relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied, draag je onze visie met verve uit en promoot je het belang van keteninformatisering om de nieuwe wet succesvol te implementeren. Daarmee lever jij een belangrijke bijdrage aan duurzame ontwikkeling en verbetering van de leefomgeving.

Bij MvR Consulting gaan we uit van een mensgerichte aanpak met trainingen, workshops en veel werken in praktijk. Ons credo daarbij is: voordoen, samen doen, zelf doen. Zodat de nieuwe manier van werken, ook na ons vertrek, beklijft.

Kennisontwikkeling is bij MvR Consulting een van de belangrijkste pijlers. In ons team leren we veel van elkaar en er is veel ruimte voor jouw persoonlijke wensen. Zo kun je zelf Junior Consultants coachen. Heb je extra expertise nodig, dan kun je altijd terugvallen op je collega-consultants en de Principal Consultant.

Wie ben jij?

Jij bent een senior projectleider of consultant met enige jaren ervaring binnen het fysieke domein, met name de Omgevingswet. Je bent nieuwsgierig, nooit uitgeleerd en je vindt het een uitdaging om samen met ons MvR Consulting naar een nog hoger niveau te brengen.

Je kunt goed in teams werken en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat we graag zien:

 • Je bent gedreven om onze opdrachtgevers verder te helpen, zowel inhoudelijk als op het gebied van vaardigheden.
 • Je weet hoe je een project moet aanpakken. En weet wat de impact is op de medewerker. Je weet hen te helpen, begeleiden en adviseren.
 • Je bent ondernemend, actief, enthousiast, scherp, analytisch, leergierig, werkt zelfstandig en zoekt de samenwerking op.
 • Je hebt de gave om goed te luisteren, te reflecteren en door te vragen op diverse niveaus.
 • Je bent in staat om verandertrajecten tot een succes te brengen, hebt oog voor sociale processen en hebt affiniteit met de doelen van je opdracht(gever).

Wie zijn wij?

Met MvR Consulting richten we ons op het begeleiden van overheidsinstanties, zoals gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten, bij hun digitale verandertrajecten. Daarbij maken wij gebruik van nieuwe werk- en leervormen en onze kennis op het gebied van de Fysieke Leefomgeving, Digitale Transformatie en Intelligent Process Automation (IPA).

Je komt terecht bij ons Center of Excellence Fysieke Leefomgeving. Een team van 9 adviseurs die inhoudelijk en persoonlijk voor je klaar staan. Je werkt regelmatig samen met medewerkers die zich bezighouden met Digitale Transformatie en Robotisering (IPA).  Zo combineren wij inhoudelijke vakkennis met diverse digitale instrumenten om iedere klant te voorzien van werkende oplossingen.

Onze kernwaarden zijn: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Dit betekent dat we veel van je verwachten. We werken soms heel hard en soms hebben we tijd over. Dit hangt samen met het adviesvak en jij excelleert in dergelijke omstandigheden. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je opdrachten. Daar staat tegenover dat je snel kunt groeien binnen de organisatie.

 Wij bieden jou

 • Een team waarin leren, ontwikkelen en samenwerken centraal staat.
 • Diversiteit aan opdrachten waardoor je snel kunt leren en groeien, en ziet waar je bijdraagt.
 • Een informele werksfeer binnen een team van gemotiveerde en gezellige collega’s.
 • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van kennis en vaardigheden, onder andere in de vorm van maandelijkse kennissessies en (online) trainingen We hebben daarnaast ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder met externe begeleiding.
 • Toegang tot ‘Jong MvR’, waarbij veel sociale activiteiten worden georganiseerd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak en een goede mobiliteitsregeling.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als adviseur bij MvR Consulting? En spreken onze opdrachten en cultuur je aan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier.

Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Karlijn Roedelof via telefoonnummer 06-22973900. Wil je een keer sparren over ‘een dag uit het leven van een MvR adviseur’? Dat kan! Hiervoor kan je ook terecht bij Karlijn.

 

{rsform 3}