Wij zijn MvR Consulting

Wij zijn als allerbeste in staat om de overheid digitaal vaardig te maken. Zo laten we de overheid efficiënter werken waardoor er meer ruimte komt voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Om onze visie te realiseren is samenwerken de basis. Door lef te tonen helpen we klanten verbeteringen voor elkaar te krijgen. MvR Consulting wordt door haar klanten gezien als een innovatief adviesbureau. Een overheidsexpert die kwaliteit levert en altijd OTACE* is.

Als collega bij MvR Consulting werk je mee aan een excellente dienstverlening voor onze klanten. Je vervult de rol van senior consultant Zaakgericht Werken. Jij zet je ervaring in om organisaties te digitaliseren en optimaliseren en en bent onze gids op het gebied van de nieuwe ontwikkelingen rondom Zaakgericht Werken. Daarnaast signaleer je kansen en weet je deze door te vertalen naar opdrachten en coach je collega's op het gebied van Zaakgericht Werken.

Senior consultant Zaakgericht Werken

Als collega bij MvR Consulting werk je mee aan de digitale transformatie van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van onze visie op Zaakgericht Werken. Je bent bekend met actuele ontwikkelingen op het gebied van ZGW en hebt ruime ervaring met implementaties, bijvoorbeeld in de rol van programma manager of projectleider Zaakgericht Werken (ZGW) of als adviseur met betrekking tot inrichting van systemen en implementatie strategieën.

Digitale transformatie vraagt zowel aandacht voor I(C)T als voor mensen en cultuur. Draagvlak is daarbij een belangrijk thema. Jij zet je ervaring in om organisaties te digitaliseren en optimaliseren en mensen te helpen omgaan met deze veranderingen. Doordat je weet welke thema's op het gebied van digitalisering spelen, weet je de veranderingen in context te plaatsen. Je hebt een ondernemende instelling.

De rol van senior consultant Zaakgericht Werken

Als consultant bij MvR Consulting is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor alle consultants die zich bezighouden met ZGW, de kwaliteit van de opdrachten en coacht onze junior consultants op hun opdrachten. Je hebt de vrijheid om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren. Bij de uitvoering kun je altijd terugvallen op collega's. Je vindt het leuk om op een podium onze visie uit te dragen op digitale transitie en ZGW in het bijzonder.

Als consultant voelt digitaal werken als een tweede natuur. Daarmee breng jij op dit vlak geen doorsnee-oplossing, maar kom jij met verfrissende ideeën die alle verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen. Je signaleert de voor de klant relevante (markt)ontwikkelingen uit ons vakgebied, dat razendsnel verandert. Het grootste deel van de tijd werk je op locatie bij de klant, dit betekent dat je veel onderweg bent.

Functieprofiel

" Je hebt minstens 5 jaar ervaring met relevante opdrachten op het gebied van Zaakgericht Werken binnen de overheid;
" Je hebt een afgeronde HBO of Universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica.
" Je hebt als consultant aantoonbare ervaring in advies en projectleiding gericht op de organisatorische implementatie van digitalisering;
" Ervaring met coaching en leidinggeven is een pre.
" Je bent in staat om implementatietrajecten tot een succes te brengen en daarbij de menselijke factor mee te nemen;
" Je bent een echte consultant: klantgericht, zeer gemotiveerd om te helpen en gretig om te leren;
" Je hebt een commerciële en ondernemende instelling en ervaring met (het ondersteunen van) sales-trajecten;
" Je bent een teamspeler, bent bereid om ook buiten kantoortijden je schouders eronder te zetten en je helpt collega's graag;
" Kennis van verandermanagement, BI, LEAN management, SCRUM en Prince2 zijn een pre.
Je bent in het bezit van rijbewijs (B) en bereid om door heel Nederland te reizen.

Onze cultuur

Bij MvR Consulting werken we volgens onze kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Dit betekent dat we veel van je verwachten. We werken soms heel hard en soms hebben we tijd over. Dit hangt samen met het adviesvak en jij excelleert in dergelijke omstandigheden. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je opdrachten. Daar staat tegenover dat je snel kunt groeien binnen de organisatie.

Wij bieden jou…

  • De mogelijkheid om onze koers met betrekking tot ZGW te bepalen;
  • Een informele werksfeer binnen een team van gemotiveerde en gezellige collega’s;
  • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van kennis en vaardigheden, onder andere in de vorm van maandelijkse kennissessies en online trainingen;
  • Alle voorzieningen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken, inclusief een moderne en ruime werkplek in Vleuten;
  • Leuke collega's en regelmatig sociale activiteiten;
  • Een marktconform salaris met aanvullende bonusregeling;
  • Een laptop en telefoon van de zaak (of een buy your own device-regeling) en de optie tot een lease-auto of reiskostenvergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel en smaakt dit naar meer? En spreken onze cultuurwaarden en het werken in een jonge organisatie je aan? Solliciteer dan middels je cv en sprekende motivatie door op onderstaande knop te drukken.

N.B. een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteer op deze functie

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer