Wij zijn MvR Consulting

Wij zijn als allerbeste in staat om de overheid digitaal vaardig te maken. Zo laten we de overheid efficiënter werken waardoor er meer ruimte komt voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Om onze visie te realiseren is samenwerken de basis. Door lef te tonen helpen we klanten verbeteringen voor elkaar te krijgen. MvR Consulting wordt door haar klanten gezien als een innovatief adviesbureau. Een overheidsexpert die kwaliteit levert en altijd OTACE* is.

We hebben verfrissende ideeën over slimmer werken en de rol van technologie daarin. Daarmee maken gemeenten en andere (lokale) overheden stevige progressie in servicegerichtheid, effectiviteit en efficiency. Jij zet jouw ervaring in om organisaties verder te digitaliseren. Moet je nog wat stappen maken om zover te komen? Dan leren we je graag meer over de implementatie van digitalisering in overheidsomgevingen.

Wat ga je doen?

Als Projectleider Digitalisering zorg je voor het uitvoeren van jouw opdrachten bij onze klanten. Bijvoorbeeld bij gemeenten, waterschappen of omgevingsdiensten. Je hebt daarbij veel vrijheid om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren, en kunt altijd terugvallen op een coach of ervaren consultant.

Digitaal en slim werken is jouw tweede natuur. Daarmee breng jij op dit vlak geen doorsnee-oplossingen, maar kom jij met verfrissende ideeën die de verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen. Je hebt de gave om op management- én medewerkersniveau relaties te onderhouden, onder anderen in stuur- en projectgroepen. Met jouw interesse in de inhoudelijke kant van projecten, kun je de voortgang en de resultaten van de medewerkers in je team beoordelen en de leden in je team motiveren en inspireren. Het grootste deel van de tijd werk je op locatie bij de klant, dit betekent dat je veel onderweg bent.

Wie ben jij?

We kijken vooral naar jouw persoonlijkheid, kennis kun je leren, ervaring kun je opdoen.

Wat we graag zien:

 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring met relevante opdrachten binnen de overheid.
 • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica.
 • Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) in advies of projectleiding gericht op het gebied van Zaakgericht Werken, Datagedreven werken of als projectleider bij digitaliseringsprojecten. 
 • Je bent in staat om implementatietrajecten tot een succes te brengen en daarbij de menselijke factor mee te nemen.
 • Je hebt een commerciële instelling en ervaring met (het ondersteunen van) sales-trajecten;
 • Je bent een teamspeler, bent bereid om ook buiten kantoortijden je schouders eronder te zetten en je helpt collega’s graag.
 • Kennis van verandermanagement, BI, LEAN-management en Zaakgericht Werken zijn een pré.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs (B) en bereid om door heel Nederland te reizen.

Wie zijn wij?

Met MvR Consulting richten we ons op het begeleiden van overheidsinstanties, zoals gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten, bij hun digitale verandertrajecten. Daarbij maken wij gebruik van nieuwe werk- en leervormen en onze kennis op het gebied van de Fysieke Leefomgeving, Digitale Transformatie en Intelligent Process Automation (IPA).

Je komt terecht bij ons Center of Excellence Digitale Transformatie. Een team van 8 adviseurs die inhoudelijk en persoonlijk voor je klaar staan. Je werkt regelmatig samen met medewerkers die zich bezighouden met de Omgevingswet (Fysieke Leefomgeving) en Robotisering (IPA).  Zo combineren wij inhoudelijke vakkennis met diverse digitale instrumenten om iedere klant te voorzien van werkende oplossingen.

Onze kernwaarden zijn: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Dit betekent dat we veel van je verwachten. We werken soms heel hard en soms hebben we tijd over. Dit hangt samen met het adviesvak en jij excelleert in dergelijke omstandigheden. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je opdrachten. Daar staat tegenover dat je snel kunt groeien binnen de organisatie.

Wij bieden jou

 • Een team waarin leren, ontwikkelen en samenwerken centraal staat.
 • Diversiteit aan opdrachten waardoor je snel kunt leren en groeien, en ziet waar je bijdraagt.
 • Een informele werksfeer binnen een team van gemotiveerde en gezellige collega’s.
 • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van kennis en vaardigheden, onder andere in de vorm van maandelijkse kennissessies en (online) trainingen.
 • We hebben daarnaast ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder met externe begeleiding.
 • Toegang tot ‘Jong MvR’, waarbij veel sociale activiteiten worden georganiseerd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak en een goede mobiliteitsregeling.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als projectleider bij MvR Consulting? En spreken onze opdrachten en cultuur je aan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier.

Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Karlijn Roedelof via telefoonnummer 06-22973900. Wil je een keer sparren over ‘een dag uit het leven van een MvR-projectleider’? Dat kan! Hiervoor kan je ook terecht bij Karlijn.

Solliciteer op deze functie

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer