Wij zijn MvR Consulting

Wij zijn als allerbeste in staat om de overheid digitaal vaardig te maken. Zo laten we de overheid efficiënter werken waardoor er meer ruimte komt voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Om onze visie te realiseren is samenwerken de basis. Door lef te tonen helpen we klanten verbeteringen voor elkaar te krijgen. MvR Consulting wordt door haar klanten gezien als een innovatief adviesbureau. Een overheidsexpert die kwaliteit levert en altijd OTACE* is.

Het zaaksysteem is voor medewerkers het tastbaarste onderdeel van Zaakgericht Werken. Sommigen zien direct de voordelen en gaan er voortvarend mee aan de slag. Anderen hebben meer moeite om het zich eigen te maken. Vaak heeft dat te maken met onzekerheid. Om de overgang naar het werken in het zaaksysteem goed te laten verlopen, werkt MvR Consulting na de livegang met Begeleiders.

Zaakgericht Werken voor Begeleiders

Begeleiders zijn medewerkers met een bovengemiddelde kennis van het zaaksysteem. Zij staan hun collega’s bij met hulp en adviezen. Om hen optimaal voor te bereiden op deze rol, biedt MvR Consulting de training Zaakgericht Werken voor Begeleiders. Dit is een vervolg op de eindgebruikerstraining. Deelnemers leren bijvoorbeeld wat voor vragen ze kunnen verwachten en hoe ze om kunnen gaan met weerstand.

Doelgroep
Begeleiders bij het project Zaakgericht Werken

Leerdoelen en inhoud
Bewustwording eigen rol
Inrichtingskeuzes in de eigen organisatie
Omgaan met weerstand
Veel gestelde vragen

Trainingsvorm
Klassikaal, zelfstandig oefenen in het zaaksysteem

Praktische informatie (inclusief basismodule)
Duur: 1 dag 
Groepsgrootte: maximaal 16 deelnemers
Prijs: € 1625 excl. BTW 

Ga hier terug naar het overzicht van de trainingen.